Ingyenes hálózsák koraszülöttek számára
Ingyenes hálózsák koraszülöttek számára
Ingyenes hálózsák koraszülöttek számára

Ingyenes hálózsák koraszülöttek számára

1,8 - 2,5 kg méret
A koraszülött (preemies ) ingyenes hálózsákját olyan csecsemők számára tervezték, akik még mindig kórházban vannak, vagy nemrégiben engedték ki őket.
Előnyök:
   - Tökéletes koraszülöttek számára, akik számára túl nagy a 0-6 hónapos hálózsák
   - Kétirányú, osztható, oldalsó YKK cipzár az egyszerű pelenka cseréhez
   - Vállpattanók


Fontos: A koraszülött hálózsák használata teljes mértékben a helyzettől függ. Ha a baba orvosi készülékekhez van kötve, és a hálózsák akadályt jelent, akkor semmilyen körülmények között nem szabad használni. Sok esetben a csövek nem jelentenek problémát a kétirányú cipzárnak köszönhetően. A hálózsák mindenekelőtt koraszülöttek számára készült, akiket hamarosan elhagyhatják a kórházat vagy nemrégiben engedték haza a kórházból, és még mindig túl nagy számukra a 0-6 hónapos hálózsák. A preemies ingyenes hálózsákját olyan csecsemők számára tervezték, akik még mindig kórházban vannak, vagy nemrégiben engedték ki őket.

Termék testreszabása

Ne felejtse el lementeni a testreszabását, hogy a kosárba lehessen tenni.
  • .png .jpg .gif
0,00 Ft
Adóval együtt

 

Európában a csecsemők körülbelül 10% -a koraszülött. Ezek a csecsemők az első lélegzetételüktől kezdve az életükért küzdenek.
A koraszülött csecsemők számára megfelelő ruházat és kiegészítők megválasztása legtöbb esetben háttérbe szorul, mivel olyan sok más fontos dologra van szükség, amelyet szüleiknek be kell szerezni. Nagyon gyakran előfordul, hogy amikor a baba készen áll hazamenni, szülei rájönnek, hogy az újszülött ruhák és egyéb ruházati cikkek túl nagyok és nem elégítik ki a koraszülött baba szükségleteit. Az egyik ilyen ruházati cikk  a hálózsák. Míg a preemie ruhák több gyártó termékkínálatában is megtalálható, így viszonylag könnyen beszerezhető , a hálózsákokkal ez egyszerűen nem így van. Sajnos a piacon nem elérhető ilyen kis méretű hálózsák.
A hálózsák a legjobb választás a  gyermeke biztonságos altatására. A megfelelő hálózsák használatával, méretét és hőfokát (tog) tekintve, a gyermeke számára biztosítva lesz az nyugodt alváshoz szükséges ideális testhőmérséklet - védi a hidegtől és egyúttal a túlmelegedéstől is.
A legújabb tanulmányok szerint ez csökkentheti a hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS) kockázatát is.
Hálózsák küldetésben - Az „Ingyenes hálózsák koraszülöttek számára” kezdeményezés feltételei:
1. Meghatározás: Koraszülött csecsemő a terhesség 22. és 37. hét között született.
2. Babánként egy hálózsák. Fontos: Az ingyen  hálózsák kiválasztása véletlenszerűen tőrténik, a rendelkezésre állás alapján. A hálózsák vastagsága az évszaktól függ.
3. Az „Ingyenes hálózsák koraszülöttek számára” kezdeményezés Magyarország területére vonatkozik.
4. Az ingyenes hálózsákot az Ön által megadott címre szállítjuk.
5. Követelmények: Töltsön fel egy képet a csecsemő kórházi adatlapjáról, amely megerősíti a születési dátumot és a születéskori testsúlyt. Nincs szükség személyes adatokra, például a gyermek nevére vagy a terhességi hétre. Ha ilyen információ rendelkezésre áll az adatlapon, kérjük, rejtse el.
6. Szükségünk van egy aktuális szállítási címre, hogy el tudjuk küldeni az ingyenes hálózsákot. Kérjük, adjon meg egy érvényes telefonszámot arra az esetre, ha pontosításra lenne szükségünk.
7. A gyermek adatlapjának fényképének feltöltésével Ön elfogadja az alábbi feltételeket: GDRP-záradék - hozzájárulok gyermekem személyes adatainak (súlya és születési dátuma) feldolgozásához abból a célból, hogy részt vegyek az  „Ingyenes hálózsák koraszülöttek számára” kezdeményezésben. A beleegyezésemet önként adtam, és bármikor visszavonható.
8. Ha nem ért egyet a fenti záradékkal, akkor nem vehet részt a kezdeményezésben, és nem rendelhet ingyen hálózsákot a kampány részeként.
9. Az ingyenes hálózsák címzettjének kell minden szállítási költséget fedeznie 4,95 euró összegben.
10. Az Angel Baby Ltd. fenntartja a jogot, hogy ezt a kezdeményezést bármikor megszüntesse.
11. Az Angel Baby Ltd. a személyes adatok bejegyzett adminisztrátora. Az adatvédelmi irányelveinkben többet megtudhat személyes adatainak biztonságáról és védelméről.
12. Az Angel Baby weboldalának általános szerződési feltételeit azokra az ügyekre kell alkalmazni, amelyekre nem terjed ki a jelen kezdeményezés feltételei. "

17 Elemek

Szállítás: A szállítás költsége 4.95 Euró A szolgáltató partnerünk a Sprinter.

Csomagkövetési számot küldünk neked amint feladjuk a csomagot.

Kézbesítés: A kézbesítési idő 3-5 munkanap.

Minden termékünket nagy gondossággal tervezzük, ezért garantálni tudjuk a biztonságukat és a minőségüket. Célunk, hogy Ön teljesen elégedett legyen a vásárlásával. Ha nem ez a helyzet, kérjük, tudassa velünk, hogy javulhassunk.
A fel nem használt termékeket indokolás nélkül visszaküldheti nekünk. Visszakapja a teljes összeget, amennyiben a termék sértetlen és mosatlan. Ha lehetséges, küldje vissza a terméket az eredeti csomagolásában.
A visszaküldés költségét nem térítjük vissza.
Ha a megrendeléssel probléma merül fel a mi hibánkból, akkor a visszatérítés teljes költségét megtérítjük.
Az Angel Baby Ltd. fenntartja a jogot a visszafizetés megtagadására mindaddig, amíg a visszaküldött tételek be nem érkeznek és azokat át nem vizsgálták.

Nincs vélemény

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist

A vásárlási élmény fejlesztése érdekében sütiket használunk. Amennyiben folytatja a böngészést, úgy vesszük, hogy beleegyezik a használatukba. Tudjon meg többet a sütikről.