A hálózsák a legjobb választás gyermeke számára, amikor a biztonságos alvásról van szó. A megfelelő méretű és hőfokú (tog érték) hálózsák használatával biztosíthatja gyermeke megfelelő testhőmérsékletét - védve lesz a hidegtől és egyúttal a túlmelegedéstől is. A legújabb tanulmányok szerint ez csökkentheti a hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS) kockázatát is.

A gyermek hálózsákjának megfelelő mérete nagyon fontos a biztonsága szempontjából. A megfelelő méret kiválasztásánál vegye figyelembe gyermeke hosszát és súlyát.
A gyermek feje ne legyen képes átmenni a nyakkivágáson, hogy a gyermek ne csússzon le a hálózsákba. Ugyanakkor a nyakkivágás nem lehet túl szoros. Fontos: Kérjük, ne vásároljon nagyobb hálózsákot, gondolván, hogy gyermeke hosszabb ideig használja és majd belenő. A megfelelő MÉRET kiválasztásáról részletes információkat ITT talál.

- A hálózsák egyfajta huzat, amelyet takarók, lepedők, paplanok, stb. helyett használnak.
- A hálózsák születésétől kezdve használható. Hálózsákjainkat a hónalj alatt lévő gombokkal terveztük, amely lehetővé teszi a karlyukak méretének beállítását a lehető legjobb illeszkedés biztosítása érdekében (0-6 hónapos méretek).
- Nagyon fontos, hogy ujjatlan hálózsákot használjon a túlmelegedés veszélyének elkerülése érdekében. A csecsemők nem tudják úgy szabályozni saját testhőmérsékletüket, mint a felnőttek, mert verejtékmirigyeik még fejlődésben vannak. Az ujjatlan hálózsák lehetővé teszi a levegő keringését és biztosítja a kiegyensúlyozott hőmérsékletet.
- A hálózsák melegség szintjének (vastagság, tog érték) helyes megválasztását a gyermek hálószobájának hőmérséklete, nem pedig az évszak befolyásolja. A megfelelő melegség szint kiválasztásáról ITT talál részletes információt.
Az irányelvek áttekintésekor vegye figyelembe, hogy kulturális különbségek lehetnek, amikor a szülők különböző országokban nevelik gyermekeiket (például egyesek az alacsonyabb szobahőmérsékletet kedvelik, mint mások), és ha kétségei vannak, mindig kérdezze meg orvosát.


Általános irányelvek és tippek a biztonságosabb alváshoz: Nagyon fontos, hogy a gyermek a saját ágyában aludjon. Kerülje a kitömött plüss állatokat, a laza huzatokat, lepedőket, törülközőket, párnákat, valamint bármilyen más tárgyakat, amelyek korlátozhatják a légáramlást és a hő felhalmozódását okozhatják, valamint megzavarhatják a légáramlást és veszélyeztethetik a baba légzését.
A biztonságosabb alvás egyik legfontosabb intézkedése a baba alvási helyzete. Helyezze a babát a hátára aludni. A csecsemők hasra helyezésével fennáll a fulladás veszélye. Ne tegye a gyermekét a szülői ágyba, és ne hagyja ott aludni. Ott nagyobb a hőfelhalmozódás, a fulladás és más lehetséges veszélyek lehetősége.

Számos lehetőség kínálkozik arra, hogy a baba éjszaka alatt közel és biztonságban legyen Önhöz, például egy kosár vagy bölcső. A saját ágyban történő együtt alvás az újszülött fulladásának egyik legnagyobb veszélyét hordozza magában. Ha gyermeke (12 hónapos vagy idősebb) nem szokott hálózsákban aludni, és nem hajlandó felvenni, próbálja ki egyik lábas hálózsákunkat.
Hálózsákjaink nagyon kényelmesek és kényelmesek azoknak a kicsiknek, akik megteszik az első lépéseket, és állandóan megfordulnak, dobálják és kitakarják magukat álmukban. A hálózsák melegen és biztonságban tartja gyermekét az éjszaka folyamán, miközben továbbra is szabadon mozoghat. Lábas hálózsákjaink általános hálózsákként is használhatók, amikor behúzza a baba lábát.
Tipegő hálózsákjaink integrált zoknikkal rendelkeznek, amelyek melegen és kényelmesen tartják gyermeke lábát a hideg téli éjszakákban.

Product added to wishlist

A vásárlási élmény fejlesztése érdekében sütiket használunk. Amennyiben folytatja a böngészést, úgy vesszük, hogy beleegyezik a használatukba. Tudjon meg többet a sütikről.