Már az elején az volt a célunk, hogy az  Angel Baby márkát úgy építsük fel, hogy az több legyen, mint egy termék és egy címke.

Hiszünk abban őszintén, hogy napjainkban a "több" nem feltétlenül jelenti a "jobbat", és ezt szeretnénk  gyermekeinknek is továbbadni.

Így született meg a "Hálózsák küldetésben" kezdeményezés. Ez az Angel Baby küldetésének természetes folytatása - ügyfeleink minden vásárlással hozzájárulnak egy jobb világhoz.

HÁLÓZSÁK KÜLDETÉSBEN - 1. fejezet

Minden vásárolt hálózsákért egy hálózsákot adományozunk egy szülészetnek. Már elértünk egy fő célt, eddig több mint 4500 hálózsákot adományoztunk több mint 50 szülészetnek, több mint 35 városban. Biztosan elmondhatjuk, hogy az újszülöttek egy jelentős része Angel Baby hálózsákban kezdi az életét.

HÁLÓZSÁK KÜLDETÉSBEN - 2. fejezet

Önök vásárlásainak köszönhetően 2018-ban, karácsonyra több mint 650 hálózsákot tudtunk felajánlani elhelyező központoknak és gyermekgondozó központoknak.

HÁLÓZSÁK KÜLDETÉSBEN - 3. fejezet

Ezt a fejezetet Angel, egy lelkes számítógépes játékos, "gamer" segítségével írták.

Mobil játékkonzolokat adományoztunk a hosszú kórházi tartózkodással rendelkező gyermekosztályok számára, mint például transzplantáció, dialízis és kardiológia, valamint gyermekgyógyászat.

A gyermekek szemében az öröm és a hála a játékkonzolok láttán örökre megmarad az elménkben.

HÁLÓZSÁK KÜLDETÉSBEN - szeretettel a legkisebbeknek

Koraszülöttek ezrei hagyták már el a kórházat a kifejezetten nekik tervezett kényelmes hálózsákokban.

Minden vásárolt hálózsákért ajándékba adunk egy másikat egy koraszülött baba édesanyjának.

HÁLÓZSÁK KÜLDETÉSBEN - 4. fejezet

Az Önök vásárlásainak köszönhetően 2019-ben, 100 hátrányos helyzetben élő gyermek karácsonyi kívánságát teljesítettük.

HÁLÓZSÁK KÜLDETÉSBEN - 5. fejezet (rendkívüli)

A koronavírus miatti sürgősségi állapot bejelentésének első óráiban leállítottuk a hálózsákok gyártását és megkezdtük a védőmaszkok gyártását. 4000 darab három rétegű maszkot készítettünk, amelyeket ingyen adományoztunk a frontvonalbeli embereknek - orvosoknak és rendőröknek országszerte. Néhány héttel később 100 hálózsákot adományoztunk újszülötteknek és azoknak a leendő szülőknek, akik a rendkívüli állapot miatt szenvednek.

Azt szeretnénk, hogy Önökkel írhassuk a következő fejezetet: „Hálózsák küldetésben” ...

Product added to wishlist

A vásárlási élmény fejlesztése érdekében sütiket használunk. Amennyiben folytatja a böngészést, úgy vesszük, hogy beleegyezik a használatukba. Tudjon meg többet a sütikről.