1. cikk ~ Hatály
Ezek a feltételek az Angel Baby Ltd. márka online áruházában végrehajtott minden megrendelésre vonatkoznak. A webhely meglátogatásával és használatával elfogadja ezeket a feltételeket.
Az online áruházunk termékkínálata kizárólag a 18 éves kort betöltött vásárlóknak szól.
Szállításaink, szolgáltatásaink és ajánlataink kizárólag ezen feltételek elfogadása alapján jöhetnek létre.
A szállításra, a visszaküldésre és az adatvédelemre vonatkozó rendelkezéseink a feltételeink részét képezik. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk a feltételeket.
2. cikk ~ Szerződés
Az áruk online boltunkban történő bemutatása önmagában nem jelent kötelező érvényű ajánlatot. Inkább egy nem kötelező érvényű ajánlat az árucikkek megrendelésére az online boltunkban. A megrendelés véglegesítésével kötelező érvényű vételi ajánlatot tesz. A vételi ajánlat kézhezvételekor automatikusan generált e-mailt kap, amely megerősíti, hogy megkaptuk megrendelését. Ez a visszaigazolás még nem jelenti a vételi ajánlat elfogadását. Az árukra vonatkozó adásvételi szerződés akkor jön létre, amikor kifejezetten kijelentjük a vételi ajánlat elfogadását, vagy amikor az árut Önnek szállítjuk.
3. cikk ~ Árak és fizetési feltételek
A www.angel-baby.eu internetes üzletünkben szereplő árak tartalmazzák az összes alkalmazandó adót, és nem tartalmazzák a vonatkozó szállítási költségeket. Fenntartjuk a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsuk az árakat a www.angel-baby.eu internetes üzletünkben. A fizetés a PayPal-on keresztül történik. Ha további információkra van szüksége a PayPal-ról, látogasson el a www.paypal.com weboldalra. Ki kell fizetnie megrendelését a PayPal-on, mielőtt az árut Önnek kiszállíthatnánk. Az áruk a vételár teljes kifizetéséig a tulajdonunkban maradnak.
4. cikk ~ Szállítás
Eltérő megállapodás hiányában az árukat az Ön által a megrendelőlapon megadott címre szállítjuk ki.
5. cikk ~ A tulajdonjog megtartása
Az áruk a vételár teljes kifizetéséig a tulajdonunkban maradnak.
6. cikk - Megrendelés törlése és visszaküldés
Önnek jogában áll tizennégy napon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. A lemondási időszak tizennégy nap attól a naptól számítva, amikor Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik fél, aki nem fuvarozó, birtokba vette az árut. Kérjük, hogy a megvásárolt árut a mellékelt visszaküldési űrlappal 14 napon belül küldje vissza. A határidő akkor teljesül, ha a termékeket tizennégy napos határidő lejárta előtt adja fel.
Következmények
Ha eláll a szerződéstől, akkor megtérítjük Önnek a teljes összeget, beleértve a szállítási költségeket is (kivéve a számunkra felajánlott legkedvezőbb szokásos kézbesítéstől eltérő szállítási típus kiválasztásából eredő többletköltségeket) a megrendelésének visszaküldésétől számított 21 napon belül. A visszatérítéshez ugyanazt a fizetési módot használjuk, amelyet az eredeti tranzakció során használt.
Megtagadhatjuk a visszatérítés folytatását mindaddig, amíg meg nem kaptuk Öntől a tételeket és át nem néztük őket. Ellenőrizzük a termékek állapotát, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy azok újraértékesíthetők-e.

Az ügyfél viseli az áruk visszaküldésének azonnali költségeit.

A lemondás joga nem vonatkozik azokra az árukra, amelyek nem előre gyártottak, vagy amelyek egyértelműen a fogyasztó személyes igényeihez vannak igazítva (például hálózsákok személyre szabása).

Kérjük, kár és szennyeződés nélkül küldje vissza nekünk az árut. Az áruknak újraértékesíthető állapotban kell lenniük (sértetlen, szennyeződésektől mentes, nem mosott). Ha lehetséges, küldje vissza nekünk az árut eredeti csomagolásában, minden tartozékával együtt (például a hálózsák tárolózsákjával).

7. cikk ~ Szállítási károk

Ha a csomagot nyilvánvaló szállítási sérülésekkel szállították, kérjük, értesítse a fuvarozót, és mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot.

8. cikk ~ Adatvédelem

Ön elfogadja az adatvédelmi irányelvek rendelkezéseit.

9. Cikk - Záró rendelkezések

Amennyiben a jelen feltételek egy vagy több rendelkezése érvénytelen vagy érvénytelenné válik, ez nem érinti a többi rendelkezés érvényességét.

Ezeket a feltételeket a bolgár törvényekkel összhangban kell értelmezni. Ha viták merülnek fel, azokat a bolgár bíróság rendezi.

Product added to wishlist

A vásárlási élmény fejlesztése érdekében sütiket használunk. Amennyiben folytatja a böngészést, úgy vesszük, hogy beleegyezik a használatukba. Tudjon meg többet a sütikről.